Adem Jashari, Vushtrri | Abi Carshia, Prizren | Bregu i Diellit, Prishtinë | Village, Ferizaj | Gjilan
+383 49 444 194

Njoftohu

Me ne

Në kohën kur të gjithë mendonin për një vend më të mirë për t’a ndarë kohën me familjen dhe miqtë, nën prezencën e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave, mu në atë kohë të duhur, për herë të parë u hap MONDO Coffee. 

Në vitin 2015 një koncept i coffee shop joprezent deri në atë kohë, u hap për t’a bërë botën e kafesë dhe ëmbëlsirave sa më afër jush. Në atë kohë kur kompania hapi pikën e parë për të bërë revolucion në gastronominë vendore, MONDO tash ofron disa pika të coffee shop-ve nën kombinimin e aromës së kafesë dhe shijes së ëmbëlsirave. 

Mos mungo në

Eventet tona

Bëje

Rezervimin tani

Rezervo në çdo kohë, për çdo kohë!

Copyright @ 2020 Mondo.